DIALOGKONFERANSE. Hvor skal sykehuset være? Eller blir det to sykehus? På dialogmøtet kommer en ekstern ressursgruppe med sitt forslag.VIDEO: HELGELANDSSYKEHUSET

Hvor ender sykehuset?

Det knytter seg stor spenning til dialogkonferansen Helgelandssykehuset avholder mandag 3. desember. En ekstern ressursgruppe vil her presentere sin foreløpige rapport, og gi en anbefaling på struktur og lokalisering. Avisa Hemnes streamer møtet.

Dette er den andre dialogkonferansen Helgelandssykehuset arrangerer. Denne gangen skal den eksterne ressursgruppa avlegge sin foreløpige rapport, hvor de gir en anbefaling på struktur og lokalisering. Hvilke vurderinger som ligger til grunn skal også belyses.

Uansett hva ressursgruppa er kommet frem til er det nærliggende å tro at reaksjonene blir blandet. Hvor og hvordan spesialisthelsetjenesten på Helgeland skal organiseres er allerede sterkt debattert, både i kommuner og på nett. Fremleggingen av den foreløpige rapporten starter også en høringsprosess rundt den: Kommuner, interesseorganisasjoner og andre inviterte vil nå få mulighet til å komme med innspill på den foreløpige rapporten, før den endelige rapporten skal overleveres 11. mars.

Se dialogkonferansen ved å trykke play i videoen øverst i denne artikkelen. Konferansen starter 13:00.

Les mer om: #Samfunn | #Næringsliv | #Politikk
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS